Deda Danke Ilić i dalje se nada da mu je unuka živa: “Nijednog traga nema” – Milan želi da skine ljagu sa porodice

|

Milan, deda ubijene Danke Ilic (2) i otac Miloša Ilića otvorio je dušu borskim medijima i potvrdio da ce se porodica zvanično oglasiti onda kada se istraga privede kraju. On je sa očima punim suza, otkrio da i dalje gaji nadu da je Danka živa, jer traga telu njegove dvogodišnje unuke i pored opsežne potrage, i dalje nema.

“Iako sam i dalje u šoku, u meni i dalje tinja neka iskra, jer nijednog traga nema”, započinje Milan. Dankin deda dodaje i da su u kontaktu sa policijom te da dobijaju sve informacije koje su bitne za istragu.

“Možemo da pozovemo u bilo koje doba dana i pitamo sve što nas zanima”, napomenuo je Milan Ilić.

Ovom čoveku čija porodica je doživela veliku tragediju, nije lako. I dalje se na ulici susreću sa raznim komentarima koji su vrlo neprijatni za sve njih.

“Mene ovde svi poznaju i pamte po rukometu. Želim da skinem ljagu sa porodice, pogotovu sa ove dece, ali o tome ćemo tek pričati”, naveo je sagovornik.

Dok porodica Ilić sa zebnjom i nestrpljenjem očekuje bilo kakvu informaciju o telu malene Danke, pažnja medija poslednjih dana bila je usmerena na selo Zlot. Komentari, koje su čuli spletom okolnosti na televiziji od porodice osumnjičenog Dejana bili su im gorki. Milan je na kraju otkrio i da Miloš i Ivana trenutno nisu u Boru, jer je Dankina majka na pregledima zbog trudnoće koju vodi.

Izvor: republika.rs