Čim je Aleks ušla u Zadrugu, Dejan okrenuo novi list: Njegov potez iznenadio je mnoge – David ga podržava (FOTO)

|

Budući da sada ima više slobodnog vremena, Dejan Dragojević je nakon Aleksandrinog ulaska u rijaliti, odlučio je da se posveti sebi. On je doneo odluku da krene sa treninzima i zdravim načinom života, a u tome ima jaku podršku brata Davida koji je fitnes trener.

Njih dvojica su jutros započeli trening. Prvo su bili na trčanju, a kasnije je Dejan pokazao koliko trenutno kilograma ima.

“Počeo sam sa ishranom i treninzima kod Davida Dragojevića. Uskoro video kakav sam vepar. Pokazaću kako izgledaju pripreme za ishranu”, napisao je Dejan, dok se na vagi dok se merio videlo da trenutno ima blizu 95 kilograma.

Inače, Aleksandrina odluka da bez dečka uđe u rijaliti mnoge je zbunila, a evo šta je ona rekla na tu temu.

“Treme nema, više sam tužna. Dejan mi je svašta rekao, u Zadrugu ulazim da bih promenila život. Majku sam obezbedila, sad sam ja na redu. Pokrećem privatni biznis. Za Dejanov ulazak se nikad ne zna, za sada Dejan ne ulazi, rekao mi je svašta pred ulazak, ali su to neke male tajne. Noć pred ulazak smo se pakovali i kupovali svašta nešto. Biljana mi je poručila sve najbolje, pozdravljam je. Rekla mi je da budem svoja i jaka”, rekla je Aleksandra pred ulazak u Zadrugu.

Izvor: kurir.rs