Ćerka Vesne Zmijanac objavila je saopštenje na Instagramu: Donela je ovu životnu odluku (FOTO)

|

Pevačica Nikolija Jovanovič inače kćerka folk pevačice Vesne Zmijanac, proslaviće svoj 33.rođendan sutra bez svog izabranika Relje Popovića. Pevačica ovih dana boravi u Njujorku, a Relja je ostao u Beogradu sa njihovim ćerkama Reom i Hanom. Nikoliji i Relji je rastanak teško pao ali oboje idu različitim putevima zbog posla, dok ih ista putanja ipak vodi zajedničkom domu.

Ovaj rastanak Nikolije i Relje trajaće svega nekoliko dana, dok pevačica boravi u Americi, gde provodi vreme sa prijateljima i poslovnim saradnicima, kao što je stilista Stefan Orlić, te je izvesno da je i Nikolija ovih dana veoma zauzeta poslom, i nije sve u provodu i turističkom obilasku. Bilo je i za to vremena, te se pevačica pohvalila posetom Muzeju moderne umetnosti.

Ona je fanovima poručila da ih čeka malo iznenađenje, tokom njenog sutrašnjeg rođendana, i tada će objaviti deo nove pesme “Pilot”, koja joj se posebno uvukla pod kožu.

Možda je pevačica u Njujork otišla da snimi spot ili fotografije za novu pesmu, te nam preostaje samo da čekamo rezultate njenog rada “preko bare”. A do tada, oni koji cene ovaj par ne trebaju da brinu zbog rastanka Nikolije i Relje, jer uskoro nastavljaju tamo gde su stali, u krugu svoje porodice.

Izvor: story.rs