Pokrenuli su novi biznis: Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare se sada bave ovim poslom

|

Bivši političar Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare važe za tandem koji potpisuje hitove mnogih izvođača na našoj sceni.

Tekstopisac, kompozitor, producent i aranžer Saša Milošević Mare i bivši političar Mlađan Dinkić, a sada kompozitor i gitarista pokrenuli su Jutjub kanal i novu izdavačku kuću.

Na njemu je premijerno objavljena i pesma bivšeg pevača “Miligrama” Alena Ademovića “Kafanizacija”, čiji je autor upravo Mare. Pesma govori o jednoj od najstarijih i nezaobilaznih institucija – kafani, u kojoj se hranimo, zaljubljujemo se, ali i dogovaramo poslove.

– “U kafani svi smo ista nacija, što je gore to je bolja situacija” – upravo je refren ove pesme, koja će oduševiti sve boeme.

Na Jutjub kanalu, u okviru ove nove izdavačke kuće, naći će se premijerno i mnoge druge kompozicije i obrade vrhunskih izvođača za numere koje potpisuju upravo Mare i Mlađan.

Podsetimo, Mčlađan Dinkić svirao je krajem devedesetih sa Božidarom Đelićem i Goranom Pitićem u bendu “Monetarni udar”, a potom je i komponovao i za Aleksandru Prijović, Sašu Matića, Dženana Lončarevića, Kikija Leksandrića, Đorđa Davida, Dragana Kojića Kebu, Bobana Rajevića i dr…

Izvor: kurir.rs