Čeda Jovanović iznajmio luks vilu od Filipa Ceptera: Otvara kliniku s dedom Milovanom 15. avgusta (FOTO)

|

Lider LDP Čedomir Jovanović otvara kliniku u vili Drina na Perućcu sa dedom Milovanom Miloševićem (87) 15. avgusta. Jovanoviću će u ovom poslu, pomoći i poznati biznismen Filip Cepter, vlasnik kompanije “Cepter internešenel”, od koga je iznajmio luksuznu vilu.

Ceo projekat se već privodi kraju i za nešto više od mesec dana njih dvojica počinju sa radom.

– Čeda je, uz veliku Cepterovu pomoć, zakupio celu vilu Drina na Perućcu, a pored nje, kako bi Milovan mogao da prima istovremeno što više ljudi, pre nekoliko dana zakupili su i tri apartmana u kojima može da boravi i po troje ljudi u hotelu “Cepter” u Bajinoj Bašti. Iako je pomenuta vila potpuno savremeno opremljena, ipak su deo morali da adaptiraju kako bi pojedine prostorije mogle da se koriste za hidroterapije koje Milovan praktikuje u svojim tretmanima – ispričao je sagovornik.

Kako dodaje, za lečenje kod Milovana, nakon što se javno pročulo o Jovanovićevom izlečenju, stvorila se ogromna lista čekanja.

– Deda Milovan nije bio poznat širem krugu ljudi. Tako je i do Čede priča o njemu došla sasvim slučajno. Ali nakon što je Čeda javno ispričao kako je teklo njegovo izlečenje i koliko mu je Milovan pomogao, kod dede se bukvalno stvorio ogroman red onih koji bi da i njih leči, ne pitaju ni za cenu, ni za uslove smeštaja – kaže izvor našeg lista.

Lider LDP potvrdio je naša saznanja, ali nije želeo ništa dalje da komentariše. Na pitanje koliko to sve košta i odakle mu novac, on je kratko poručio da “ljudski život nema cenu”.

– Cena cele terapije kod dede Milovana, koji ljudima spasava živote, manja je nego jedan par silkona. Eto, toliko ću vam reći – kratko je poručio Jovanović.

Lider LDP-a je planirao da zakupi jedan sprat hotela “Omorika” na Tari i da tu otvori kliniku, međutim, uz pomoć Ceptera došao je na ideju o celoj vili na Perućcu.

Izvor: kurir.rs