Cecino srce osvojio NBA košarkaš sa naših prostora – Pevačica priznala i objavila fotogarfiju: On je moj kralj

|

Ceca nikad pred medijima i javnošću nije krila kada je zaljubljena. Kada je ostala bez supruga Željka Ražnatovića Arkana dosta dugo bila je sama, a čak i kada je dozvolila da ljubav uđe u njeno srce svega par muškaraca moglo se pohvaliti da je zaslužilo njenu naklonost.

Budući da je prošle godine toj romansi došao kraj, pevačica je ponovo postala otvorena za udvaranja i nove još lepše emocije. Nije tajna da Ceca Ražnatović priželjkuje ljubav ali ne bilo koju, već onu pravu. Nažalost, ni jedan njen izabranik nije dosegnuto te visine, niti zaslužio posebno mesto u njenom srcu.

Dok se to ne desi, ona ljubav poklanja porodici, prijateljima i publici. Njene numere nedavno su se mogle čuti i u pauzama košarkaških utakmica NBA lige. Za to je, veruje se, zaslužan niko drugi do slovenački košarkaš Luka Dončić koji je na pitanje o tome kog umetnika bi izdvojio kao omiljenog naveo upravo Cecino ime.

Gest košarkaša za Cecu je bila velika čast, te se pevačica pohvalila na svom “Instagramu”, a u produžetku Lukinog intervjua napisala je kralj i dodala veliko srce.

Izvor: story.rs