Brena se razbolela zbog tereta koji nosi na duši: “I on je kriv, ali mnogo više sam ja kriva” – Evo šta je uradila bratu

|

Lepa Brena je najveća zvezda bivše Jugoslavije i legenda balkanske muzike, koje će dostignuća i popularnost kakvu ona ima teško dostići neko od novih pevača. Tokom osamdesetih Brena je pevala, snimala filmove, silazila helikopterom na binu, i jedina je pevačica koja ima svoju Barbiku.

Brena je uvek imala podršku porodice. Jako je vezana za svog brata Faruka i sestru Faketu. Sa bratom deli čak i isti talenat a to je pevanje, ali u profesionalnom smislu Brena je uspešnija.

Faruk se pojavio u emisiji „Nikad nije kasno“ pre sedam godina, gde je pokazao svoj talenat, a iz publike ga je bodrila upravo sestra Brena, koja je jednom prilikom i zapevala s njim.

“Bilo bi previše Jahića na estradi, a ja sam to prepustio sestri, koja je to znala bolje da iznese”, poručio je Faruk tom prilikom.

Tada se oglasila Brena i izjavila da se pomalo oseća krivom jer njen brat nije doživeo uspeh u karijeri kakav je ona imala.

“I on je kriv, ali mnogo više sam ja kriva”, priznala je Brena pomalo tužna i ostavila bez teksta sve u studiju.

Izvor: svet-scandal.rs