Brak Ane Ivanović i Bastijana u krizi: On ipak nije savršen muž, pojavile se slike sa drugom ženom (FOTO)

|

Brak proslavljenog fudbalera Bastijana Švajnštajgera i Ane Ivanović traje šest godina, a oni imaju i dvojicu sinova, Leon i Luka, te se može zaista reći da su njih dvoje primer sklada i harmonije. Iako vode veoma miran porodični život, slažu se i velikog je razmevanja među njima, slike Bastijana Švajnštajgera na kojima pozira u društvu veoma atraktivne žene mogle bi da doprinesu brojnim bračnim nesuglasicama.

Bastijana, kao legendu nemačkog i svetskog fudbala, često možemo da vidimo na komentatorskoj poziciji neke bitne utakmice, a upravo je to bio slučaj i pre nekoliko dana, kada je kao stručnjak angažovan na meču kupa Nemačke između Bajerna i Majnca. On je uz voditeljku nemačkog TV kanala ARD, Ester Sedlaček, detaljno analizirao ovo sportsko dešavanje, ali nikako nije mogla proći nezapaženo njihova bliskost, koja je vidljiva čak i na fotografijama.

Ovaj TV par iz snova kako ih tamnošnji mediji nazivaju jer su u više navrata sarađivali na sportskim dešavanjima, opuštenom i veoma prijatnom konverzacijom kao i šaljivim komentarima, doprineli su da utakmica bude zanimljiva gledaocima, ali postavlja se pitanje koliko će se fotografije Bastijana Švajnštajgera i prelepe Estrer dopasti njegovoj voljenoj teniserki Ani.

Švajni i Ester su stari poznanici i zajedno su pratili dešavanja na Svetskom prvenstvu u Kataru, te je njihov odnos već punio novinske stupce. Naime, nakon finalne utakmice na Mundijalu je ovaj nekadašnji fudbaler imao ispad, pa je nemačku voditeljku pred svima upitao da idu zajedno na dvonedeljni odmor. Nakon što je u prvi mah odgovorila potvrdno, ona je shvatila da to nije najpametnije, pa se brzo ispravila poželevši mu da uživa sa porodicom.

Ovo je sigurno smetalo Ani i veoma je iznerviralo, pa se neminovno nametnulo pitanje kako na njihov susret ona gleda, kao i u kakvom je raspoloženju dočekala supruga kada se nakon ovog meča vratio svojoj kući.

Izvor: story.rs