Bojana Stamenov pred večerašnji nastup Luke Bleka: “Čak i da ne prođemo u finale, drago mi je zbog jedne stvari”

|

Evrovizija je jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih takmičenja na svetu, koje se održava od 1956. godine. Ovogodišnji predstavnik Srbije na takmičenju za pesmu Evrovizije je Luka Blek.

Evrovizija okuplja predstavnike zemalja iz Evrope i nekih drugih delova sveta, koji nastupaju sa svojim originalnim pesmama pred globalnom publikom.

Srpska pevačica anđeoskog glasa, Bojana Stamenov je srpska pevačica koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2015. godine, sa pesmom “Beauty Never Lies”. Ova emotivna balada je izazvala veliku pažnju publike i kritičara, a Bojana je sa svojim moćnim glasom i harizmom osvojila srca mnogih ljudi širom sveta.

Ove godine Luka Blek predstavlja Srbiju, prognoze su rekle svoje, a sada je Bojana Stamenov komentarisala kakve glasine kruže oko Lukine pesme:

“Pratila sam šta se dešavalo, međutim zbog svih dešavanja nije nam baš Evrovizija bila u glavnom fokusu. Mogu da konstantujem da je Luka, kao i Konstrakta, veoma zanimljiv svima. On svoj zadatak, kao predstavnik Srbije, uspešno obavlja. Komentari su pozitivni. Čak i da ne prođemo u finale, drago mi je što pokazujemo da Srbija ide u korak sa vremenom”, poručila je nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji.

Izvor: kurir.rs