Bivši Zvezdin košarkaš pretukao ženu u kolima, pa u stanu: Znate ga po incidentu na parketu

|

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje Vuku Radivojeviću zbog nasilja u porodici.

U periodu između 02.00 -03.00 časova na području opštine Zvezdara oštećena L.R. je prijavila policiji da ju je suprug fizicki napao, prvo u vozilu, kojom prilikom je više puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usled čega je zadobila tešku telesnu povredu.

Osumnjičeni ce sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega ce se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

Radi se o Vuku Radivojeviću, koga publika pamti po incidentu na parketu. iz sezone 2004/2005, kada je sa svojom Crvenom zvezdom igrao protiv Vojvodine, a kada je sa saigračem Vladislavom Dragjlovićem ušao u sukob sa Kibu Stjuartom.

Radivojević udarcem razbio arkadu Stjuartu, a sve je to dokumentovano i na snimku slabijeg kvaliteta, koji jasno pokazuje koliko je težak bio sukob ovih košarkaša na utakmici koja se igrala pre skoro dve decenije.

Vuk Radivojević je zbog igara u Crvenoj zvezdi zaslužio i poziv selektora Moke Slavnića, koji ga je pozvao u reprezentaciju na Evropsko prvenstvo 2007. godine.

Posle prvenstva je otišao u Španiju gde je igrao u Fuenlabradi dve sezone, pre nego se vratio u Crvenu zvezdu 2009. godine. Tamo je proveo godinu dana, pre nego je otišao u FMP iz Železnika, a zatim se opet vratio u Crvenu zvezdu, gde je odigrao svoj 300. meč za ovu ekipu.

Svoj drugi i treći mandat u Zvezdi je obeležio i još jedan trofej Kupa Radivoja Koraća, posle kog je otišao u Turk Telekom, potom i Šljonsk, a od 2015. do 2019. godine je igrao u Igokei, gde je i završio karijeru.

Izvor: telegraf.rs