Bivši fudbalski sudija opleo po Ibrahimoviću: “Sram ga bilo” – Šepuri se po Kataru, a svi znamo šta je Miha uradio za njega

|

Svima koji prate fudbal, ali i onim drugima, poznato je da su Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović bili veoma dobri prijatelji. Međutim, ono što je šokiralo javnost jeste da se Zlatan uopšte nije oglasio i oprostio od fudbalske legende.

Bivši fudbalski sudija Dejan Nedić gostovao je u Pulsu Srbije gde je prokomentarisao Ibrahimovićevo ponašanje, ali i rekao par reči o legendi, Siniši Mihajloviću.

“Čuo sam da se Ibrahimović nije oglasio, bruka i sramota. Video sam da se šepuri na tamo Svetskom prvenstvu, a znamo da mu je Miha puno pomogao. Tako da ga sram bilo”, rekao je Nedić i dodao:

“Ono što je bitno je da su se svi oprostili od Mihe koji su to zaista i trebali. Ja se opraštam od Mihe sa čuvenim onim sećanjem pogodka u polufinalu: Tada je postigao pogodak Bajernu i trčao sa južne tribine na severnu tribinu sa onim osmehom. Neka to bude večna slava Mihi koji je dao mnogo ne samo našem fudbalu, nego evropskom i svetskom”, poručio je Nedić.

Inače, Dejan Nedić je takođe stručni konsultant Javnog servisa Srbije koji redovno analizira fudbalske utakmice u međunarodnim takmičenjima, uključujući i nedavno završeno Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru.

Kada se kamere isključe, vraća se svom radu sa đacima u Drugoj ekonomskoj školi, a o tome koliko je uspešan dokazuje i Svetosavska nagrada, koju mu je prošle godine dodelilo Ministarstvo prosvete.

Izvor: kurir.rs