Bivša Zadrugarka priznala detalje odnosa sa Vujadinom Savićem: Šta će Mirka reći na ovu izjavu

|

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević su jedan od najmlađih i najlepših parova na javnoj sceni, te se oko njihovog odnosa oduvek vrte razne priče. Snimak fudbalera u zagrljaju nepoznate devojke nema ko nije pogledao, a uprkos javnom dokazu, Mirka je ostala uz njega. Rodila mu je četvoro dece i svoju karijeru stavila u drugi plan zbog njegove.

Na pomenute snimke glumica je zažmurila i nastavila dalje. Veruje se da je fudbaler majci svoje dece tada dao objašnjenje, koje nema veze sa onim što se pisalo, ipak postoje oni koji veruju da se Vujadin iako otac dva sina i dve ćerke još uvek nije smirio.

Kao dokaz za to oni navode njegove aktivnosti na društvenim mrežama, naročito lajkove upućene rijaliti učesnici Sofiji Uni, bivšoj devojci Uroša Ćertića.

Atraktivna brineta dodatno je pojasnila odnos sa Vujadinom:

“Povezuju me sa Vujadinom Savićem i to bih volela da obrazložim s obzirom na to da sam bila loše protumačena. Navela sam ga kao jednog od muškaraca sa kojima su me povezivali, nikada ga nisam u lošem kontekstu pomenula. Rekla sam da čovek ništa loše nije uradio. Da mi je lajkovao slike, krećemo se na istim mestima”, rekla je Sofija Una, a ove njene reči mnogi su protumačili kao neku vrstu opravdanja.

“Gde ima dima ima i vatre” samo je jedan od komentara na prilog koji kruži mrežama, a u kojem Una Sofija priča o odnosu sa nevenčanim suprugom Mirke Vasiljević. Da li se prevara Vujadina Savića zaista dogodila, zna samo on, ali ono što je izvesno je da spekulacije na tu temu Mirki nimalo neće prijati.

Izvor: story.rs