Baš na Šabanov rođendan: Pevačeva ćerka Ilda objavila divne vesti – Otac bi lio suze radosnice

|

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine. Pevač nas je tragičnim događajem napustio pre četiri godine i za sobom ostavio neizbrisiv trag, kao i veliku porodicu koja za njim i dalje tuguje.

Šabanovi najdraži često ga se sete i na društvenim mrežama podele zajedničke fotografije srećnih momenata provedenih zajedno, pa je tako učinila njegova ćerka Ilda pred njegov rođendan, a ujedno i najavila divne vesti koje će obradovati ljubitelje Šabanove pesme.

Naime, Ilda je objavila fotografiju sa ocem, što je oduševilo njene pratioce budući da je najavila da će upravo na njegov rođendan jedna pesma biti premijerno objavljena.

“Ovog 6. septembra sipaću neko piće koje si voleo, nameniti tebi i pustiti tvoju pesmu “Talas i pena” koju sam dok si bio tu nebrojeno puta slušala kako pevaš uživo, a koja će na moju veliku radost i ponos baš na tvoj rođendan biti premijerno i objavljena. Voli te tvoja Ilda“, napisala je Ilda pa nije ni čudo što je njena objava privukla dosta pažnje.

Izvor: gloria.rs