Baka Prase uzeo pare od Kineza da ih reklamira: On nije vlasnik restorana za koji tvrdi da je njegov – ovo su dokazi

|

Jutjuber Bogdan Ilić nedavno je najavio da otvara lanac restorana brze hrane u Beogradu, što se i desilo pre par nedelja, a ako je suditi po snimcima koji kruže internetom, napravio je dobar potez jer posla ima preko glave.

Ali on nije vlasnik tih restorana, već je jutjuber sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom, koji je investirao novac u posao, a zaduženje Baka Praseta bilo je da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri meseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi.

Da su ova saznanja tačna, pokazuje činjenica da na fiskalnim računima uopšte ne piše naziv fast fuda “Kod Bake”, iako se taj natpis nalazi na izlogu. Na svakom računu piše ime firme “Asia Fast Food Beograd”, a kad se pretragom Agencije za privredne registre proveri status preduzeća, vidi se da je ono osnovano početkom novembra na ima jednog kineskog državljanina.

Dakle, Bogdan Ilić je pozajmio svoje ime kao brend zarad novca, što je potpuno u redu jer javne ličnosti u svetu to stalno rade, ali za razliku od jutjubera, svako od njih to naglasi i ne reklamira tuđe firme kao svoje.

Izvor: kurir.rs