Baka Prase posle dokumentarca poručio: Priznajem, uzeo sam pare, reklamirao sam prevaru

|

Dokumentarni film o srpskom jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, emitovan je sinoć na Pink televiziji, a jutjuber je na svom kanalu imao lajv u kom je komentarisao navode iz filma.

U dokumentarcu je, između ostalog, prikazano kako je Baka Prase navodno koristio uticaj radi malverzacija, pogotovo novčanih, te da je navodno reklamirao usluge koje su se ispostavile kao prevara.

Kako se navodi u dokumentarcu, Baka Prase se navodno predstavljao kao stručnjak za kripto valute, te je pratiocima nudio laku zaradu. Dalje se navodi da je reč o prevari gde ljudi ulažu novac, a na kraju ga potpuno gube.

– Nisam znao. Meni su tražili da okačim stori, zbog puta u Dubai. Kleli su se da je to istina, kad ono, ispade da je prevara, ali to majke mi nisam znao. Ovo je jedina istina, da sam izreklamirao, uzeo sam pare, ali nisam znao da je prevara. Ruku na srce, ako mi ne verujete, pošteno. Miloš mi je reko da je “legit”. Nije direktno on, nego njegova ekipa mi je rekla da sigurno nije fejk, ali sam pojeo g**no. Nadam se da niko nije izgubio pare na ovome, izvinjavam se svima, oprostite mi – istakao je Bogdan Ilić.

– Izreklamirao sam to samo jednim storijem, ponavljam jednim storijem, i ispostavilo se da je prevara! Ako možete da mi oprostite jedan propust, sve to jeste istina, nisam znao – istakao je on.

U dokumentarcu su iznete činjenice o životu mlade internet zvezde. Neke je i sam Bogdan potvrdio, a neke je demantovao.

Dok se dokumentarac emitovao uživo na televiziji, Baka je upalio lajv na svom jutjub kanalu i uporedo gledao i komentarisao sa svojim pratiocima.

Za malo više od sat vremena, Bogdan je skoro oborio rekord jer je lajv pratilo preko 80.000 ljudi. Takođe, jutjuber je uključio donacije, a fanovi nisu bili škrti, pa su donirali čak 1440 evra, što je oko 170.000 dinara.

Izvor: kurir.rs