Bahato krštenje od milion evra u Beogradu: Bacali pare na sve strane, a evo i šta se jelo i pilo – Od torte će vam zastati dah! (VIDEO)

|

Na društvenim mrežama objavlje se snimak krštenja koje je organizovano u Beogradu, a za koje je iskeširano čak milion evra.

Kako kažu u snimku, ovo krštenje su organizovali baka i deka koji su pripadnici romske nacionalne manjine. Video je privukao veliku pažnju javnosti.

Baba i deda su svojim unukama priredili nezaboravno veselje povodom njihovog krštenja. Snimak počinje kadrom na kom se vidi trbušna plesačica koja nosi grudnjak na kom su šake. Između bretele i tela stavljena joj je novčanica od 50 evra.

Zatim je prikazana luksuzna sala u kojoj je održano krštenje od milion evra. Na sve strasne video se luksuz. Goste je usluživalo više od deset konobara, a i sto na kome su se nalazila pića takođe je privukao veliku pažnju, jer je bilo svega i svačega.

“Tog dana mogli ste da pijete bukvalno šta god poželite, mada to obično tako i biva na romskim veseljima”, kažu u snimku na TikToku.

Nakon toga prikazani su i domaćini, uz reči: “Pogledajte kako izgleda baka koja je tog dana krstila unuke. Bukvalno kao devojčica”, rekao je autor snimka.

Iz dalekog Brazila pristigli su i kumovi, koji su i bili jedni od zvezda večeri, a dočekani su uz vatromet. U nastavku videa vidi se da glavni domaćin baca ogromnu količinu novca dok pevačica peva.

Drugi kumovi su po starom običaju doneli prase i tortu, a i oni su dočekani uz vatromet. I opet se bacao novac na sve strane uz muziku, a onda su se pojavile unuke zbog kojih je i organizovano veselje.

Slavlju je prisustvovalo mnogo ljudi. Goste su zabavljali mnogi pevači, a onda je i stigla glavna bugarska zvezda Julija Bikova, koja sa sobom uvek vodi igračice, dok je pod pred njima ceo bio prekriven parama.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs