Autobus bez stakala prevozi radnike u Beogradu – Komentari pljušte: “Šta fali, super za ove vrućine”

|

Autobus sa beogradskim registarskim tablicama, pun putnika, ali bez ijednog stakla s leve strane vozila, snimljen je u saobraćaju na ulicama Beograda. Jedini ko se direktno ne luftira je vozač autobusa.

Kako pišu korisnici Instagrama, gde je ovaj snimak i objavljen, autobus je poslednjih dana viđan na više lokacija u gradu.

“Ovaj bus redovno viđam oko 17.30 na uglu Vojislava Ilića i Ustaničke. Doduše, imao je ovaj improvizovani najlon preko stakla”, potvrdio je jedan korisnik pomenute društvene mreže.

I dok mnogi tvrde da se u autobusu nalaze migranti, novinarka portala N1 potvrdila je da je i ona videla isti autobus i da se njime prevoze radnici angažovani na jednom gradilištu na Novom Beogradu.

Kao i uvek posle ovako nesvakidašnjih objava, počeli su da se ređaju komentari među kojima ima i duhovitih:

“Pa, šta fali? Jedino je užasan taj isfronclani najlon. Po ovim vrućinama-super! Tako bih ja sve buseve koji su u poluraspadanju popravila, trulo isekla i vozimo se kabriolet busevima. Jedino je malo nezgodno ako krene kiša. Nekada su tramvaji bili bez stakala za leto pa što nebi imali i buseve?!”, piše jedna korisnica Instagrama.

“Ocigledan dokaz kakav je odnos prema radniku u ovoj zemlji”. “Sistem nije zakazao”, konstantovali su neki komentatori.

Izvor: n1info.rs