Arkanov sin čisti svinjac u Titelu – Veljko je gradski život potpuno zamenio seoskim: “Užasava me ispijanje kafa po gradu”

|

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, pokazao je na društvenim mrežama kako mu poslovi oko domaćih životinja predstavljaju pravo zadovoljstvo. Veljko je na Instagramu postavio objavu na kojoj ga vidimo kako čisti svinjac.

Sin pevačice Cece Ražnatović, od kad se oženio sa Bogdanom Rodić preselio se u Titel. Tu je pronašao sve što mu treba, a više puta je pričao da ne planira da se vrati u rodni Beograd.

On je nedavno izneo u javnost brojne stvari vezane za sebe i svoj život, iskreno priznajući da je bio na pogrešnom putu, a onda je prokomentarisao situaciju da njegovu majku, unuci ne zovu “baba”, što mu jako smeta.

Veljko je svojevreemeno otkrio koja je to prekretnica bila za njega da se odluči za život na selu.

“Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, ove stvari koje radim ovde ne mogu da radim u Beogradu, užasava me to ispijanje kafa po gradu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi sad na 20 minuta”, objasnio je Veljko.

Izvor: kurir.rs