Anđela Jovanović odbila da snimi scenu sa Lečićem, on je tužio – Evo ko je sve podržao mladu glumicu: “Hvala joj što je rekla ne”

|

Mnoge javne ličnosti podržale su mladu glumicu Anđelu Jovanović nakon što ju je Branislav Lečić tužio jer je odbila da sa njim snimi zajedničku scenu za potrebe serije “Radio Mileva”.

Anđela Jovanović oglasila se nakon vesti da ju je stariji kolega Branislav Lečić tužio i otkrila da je „odbila da s njim snimi scenu isključivo zbog neprijatnih situacija koje je imala s njim iz prošlosti“.

Nakon ove vesti, Anđelu su odmah podržale brojne javne ličnosti, među kojime je najviše kolega, te su se ubrzo nakon što se proširila ova vest oglasile koleginice Mirjana Karanović i Milena Radulović.

Milena Radulović navela je „da je Anđelu podržala nevezano za ovaj slučaj, već zbog mnogobrojnih situacija koje su mlađe glumice imale do sada sa Lečićem i da je to opšte poznata stvar među njihovom branšom“.

Ubrzo je na Instagram profilu „tamponzona“ objavljen post sa Anđelinom fotografijom uz natpis: „Podrška za Anđelu Jovanović – i hvala što je rekla ne“, kao znak podrške za odlučnu mladu ženu koja je javno progovorila o neprijatnosti sa kojom se suočila.

Ovaj post je za samo sat vremena postao viralan na društvenim mrežama putem profila javnih ličnosti koji su ujedno ovim potezom pružili podršku koleginici i glumici.

Mnogobrojne Anđeline kolege, takođe su ovaj post objavile na svojim mrežama i tako joj pružile podršku, a među njima su: Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Viktor Savić, Petar Benčina, Miloš Timotijević, Borka Tomović, Anđelka Prpić, Anita Mančić, Nina Janković, Sloboda Mićalović.

Manekenka Sofija Milošević među prvima je podelila objavu na storiju i dodala nekoliko emotikona aplauza – u znak podrške hrabrosti jedne žene, kao i pevačica Severina. Mnogi od njih podelili su i objavu Anđelinog muža Mihaila Dudaša koji je uz fotografiju supruge napisao „Integritet = sloboda“.

Podsetimo, Anđela se nakon vesti o tužbi oglasila i otkrila zbog čega je Lečić pokrenuo tužbu za ročište koje je zakazano u sredu, 6. marta 2024. godine.

„Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji ‘Radio Mileva’. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale“, rekla je Anđela Jovanović za „Blic„, nakon čega nije želela da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Izvor: nova.rs