“I Martinin rođak je ovako završio” – Poznanici otkrivaju zlu kob porodice: Lav je poznat policiji, već je bio hapšen

|

Martina P. S. (23) tokom 2020. poslednji put je bila u poseti roditeljima, koji nisu ni znali da je dobila drugog sina, kažu sagovornici Kurira. Martina P. S. (23), koja je sa suprugom Lavom P. S. (25) u petak, kako se sumnja, ubila njihove sinove od tri i jedne godine, a onda držeći se sa suprugom za ruku skočila sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, kako saznajemo, prekinula je sve kontakte s porodicom nakon što se udala za Lava.

Prijatelji porodice iz Bačkog Petrovca, odakle je Martina poreklom, kažu da je ona kao mlađa bila jako privržena porodici, ali da se poslednjih godina nije čula sa roditeljima.

“Martinina majka je divna žena, ali povučena. Retko kada govori o porodici i privatnim stvarima, a s Martinom se baš dugo nije čula, niti je znala šta se dešava s njom”, ispričala je za Kurir prijateljica Martinine majke.

Dodaje i da ne zna da li je između Martine i njene majke bila neka svađa i šta se tačno desilo.

“Ona nam nikada to nije rekla. Znam da Martinina majka ima još dece i da se divno brine o njima. Znam i da su imali još jednu porodičnu tragediju, kad je blizak rođak izvršio samoubistvo, moguće da je to negativno uticalo na nju i da se zbog toga povukla u sebe… Strašno mi je sve ovo”, ispričala je poznanica.

S druge strane, Martinin suprug Lav, koji je osumnjičen za ubistvo sopstvene dece, a koji je nakon njihove smrti izvršio samoubistvo, poznat je policiji od ranije.

“On je hapšen zbog posedovanja dr0ge”, otkrio je izvor Blica i dodao da Martina P.S. ima čist dosije.

Izvor: kurir.rs