Ana obnovila vezu sa Acom Bulićem – Narod žestoko isprozivao Ćurčićevu: “Zar nisi ti sada ljubavnica?”

|

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, šokirala je javnost kada je noćas, u emisiji “Narod pita” na Pinku, obelodanila da je obnovila emotivnu vezu sa bivšim dečkom Acom Bulićem.

Njih dvoje su bili zajedno još u mladosti, a Bulić joj je bio velika podrška tokom njenog boravka u “Zadruzi”. Otkad je izašla iz rijalitija, njih dvoje se ne razdvajaju, uprkos tome što on ima ženu, koju je sada zbog Ćurčićeve ostavio. Iako je Ana ranije pričala da Bulićevoj izabranici ne smeta njegov odnos sa njom, budući da vidi da je sve na prijateljskoj bazi, sada je promenila priču, a na pitanja o njoj ne želi da odgovara.

“Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da. Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ima godinama. To nema veze sa mnom”, poručila je Ana noćas, a pao je i prvi javni poljubac starog-novog para.

Ana je zatim fotografiju poljupca podelila na svom nalogu na Instagramu uz reči: “Ljubav je odvažno”, a naišla je na žestoke osude pratilaca, koji su je obasuli negativnim komentarima budući da je, kako smatraju, Acinoj supruzi uradila sada isto ono što je i njoj Anđela Đuričić sa Zvezdanom Slavnićem u “Zadruzi”.

“Sad nema Aca curu? Zar nisi ti sada ljubavnica?”, “K*rvetina raspala, gutalica smrdljiva”, “Koja je razlika između tebe i Anđele? Nikakva, iste ste”, “Pa je l Aca nije oženjen? Tako si pričala”, pljuštali su negativni komentari na račun Ane Ćurčić.

Izvor: alo.rs