Ana Ćurčić posle „Zadruge 6” živi kao podstanar: Objavila video sa terase iz luksuznog stana koji plaća 2.000 € mesečno

|

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić preselila se nedavno u jedan luksuzniji deo Novog Beograda, a sada je objavila video snimak iz njenog stana i pogled sa terase.

Naime, Ana je na Instagramu objavila video sa terase, pa je svojim pratiocima pokazala koliko njene komšije uživaju u noćnim satima i koliko je atmosfera prijatna.

– U mom kraju – objavila je Ana uz video.

Ona je jednom prilikom otkrila da plaća kiriju za ovaj stan, koji je sredila prema feng-šuiju.

Pritali smo agente za iznajmljivanje stanova jedne ugledne agencije u Beogradu koliko košta mesečna renta u ovom lukuznom naselju i od cifre nam se zavrtelo u glavi.

– Stanovi u tom kvartu koštaju od 1.500 pa do 2.000 evra mesečno. Obično se prave ugovori na godinu dana, a klijenti su nam od stranaca, Rusa, Turaka, pa do naših preduzetnika – izjavio je za Kurir Luka.

– U dnevnoj sobi stalno provodim vreme, ali i na terasi. Tu volim da uživam sa drugaricama. U ovom naselju ima poznatih, stvarno mi svi najnormalnije prilaze. Kažu mi sve najbolje, daleko od onoga što su mi cimeri govorili u “Zadruzi” da sam kockarka, narkomanka, folirant i slično. Zaista toga nema. Za ovaj stan plaćam kiriju, ali mi se kraj jako sviđa i nadam se da ću za neke dve godine ovde i kupiti stan – izjavila je Ana jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs