Ana Brnabić pozirala sa Milicom – Sofa u uglu privukla pažnju: Evo koliko košta luks nameštaj koji imaju samo najbogatiji

|

Ana Brabić skoro je pozirala sa partnerkom Milicom, a pažnju na toj slici iz njihovog doma je privukla sofa u pozadini. Radi se o skupocenom komadu poznatog srpskog dizajnera.

Na fotografiji koja se pojavila na mrežama, Ana Brnabić je sa partnerkom Milicom Đurđić, sinom Igorom i kućnim ljubimcem. I dok su njih troje u fokusu pored prozora, dosta pažnje ipak privukao je komad nameštaja.

U pitanju je takozvana bubble sofa, koja je veliki hit u svetu, a imaju je samo najbogatiji ljudi. Najzanimljivije od svega je što je to delo srpskog dizajnera.

To je sofa brenda Roche Bobois, koju je stvorio Saša Lakić, dizajner srpskog porekla koji radi u Francuskoj i Luksemburgu. Čuveni kauč od mehurića, koji je Saša Lakić dizajnirao 2014. godine prepoznatljiv je po mekim linijama, trodimenzionalnim presvlakama i živim bojama.

Taj model, koji je prvobitno dizajnirao Mario Belini, proteklih godina je postao je popularan komad u uređenju enterijera, pa se čini da ga ima svaki bogataš ili influenser koji drži do sebe. Cena bubble sofe, u zavisnosti od modela i boje, ide od 3.000 do čak 15.000 dolara.

Izvor: nova.rs