Aleksandar Stanojević oštriji nego ikad: Vidim kuda sve ide, pokradeni smo – Nije nam dozvoljeno da uzmemo titulu

|

Partizan je uspeo da pobedi protiv Voždovca sa 3:0, čime je održao korak za vodećom Crvenom zvezdom, te samo kolo pre kraja crveno-beli imaju dva boda viška. U poslednjoj utakmici, sve je moguće, ali tako ne misli i Aleksandar Stanojević.

Stanojević je posle meča čestitao svojim igračima, ali je istakao da jedini scenario koji donosi titulu Partizanu, onaj gde Radnički gubi od crno-belih dok Voždovac pobeđuje na Marakani, jednostavno nije moguć, te da je titula već rešena.

– Kako stvari funkcionišu ovde, nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno u više situacija, brutalno smo bili pokradeni. Oduzeta nam je titula koju mislim da smo zaslužili. Razočaran sam zbog toga. Ne nadam se više, gledam i pratim kako to funkcioniše. Vidim u kom pravcu ide – rekao je Stanojević.

Crveno-beli imaju dva boda više i u poslednjoj rundi dočekuju Voždovac 21. maja, dok Partizan dočekuje Radnički iz Niša.

– Verujem u ekipu Voždovca, mogu da iznenade svakog, ali neće moći da dođu u situaciju. Vidimo svi kako ide. Na ključnim mečevima nisu dozvolili da pobedimo. Razočaran sam time. Ne znam na koji način da ovde funkcionišem i da radim ovde. Svaka čast mojim momcima, nije lako, a znaš šta se radi i da je teško osvojiti titulu.

Izvor: telegraf.rs