Aleks bacila oko na Bilala – Zorica i Maja oplele po njoj: “Žao mi je Dejana – Vuk dlaku menja ali ćud nikad”

|

Baš kada se pomislilo da je Dejan Dragojević posle turbulentnih događaja sa bivšom suprugom Dalilom našao mirnu luku pored Aleks, ona ga je demantovala. Naime, u “Zadruzi” se pokrenula priča oko Bilala Brajlovića i Aleksandre Nikolić, i to zbog čokoladice, a svi neprestano pričaju da između njih postoje simpatije.

Miljan Vračević je izneo svoju teoriju da mladi Sarajlija ima skrivene namere prema Nikolićevoj, a njegove sumnje dodatno potkrepljuje činjenica da je Aleks preko Milice Veselinović Bilalu poklonila čokoladicu.

“Ulazim u garderober, zove me Milica. Ja odem, nema možda tri dana, bio sam tada sa Anom. Kaže ona meni da skinem bubicu. Uzimam prsluk i preko nje je bio prsluk. Iz šorca mi je izvadila čokoladicu i kao: “Od Aleks”. Ja je pitam: “A što?”. Mislim da je u tom momentu ušao Ša i da se Bakša presvlačila. Rekao sam joj da ću da vratim. Sedela je Aleks tada i video je taj neko da sam joj vratio čokoladicu, sedela je sa nekim”, ispričao je Bilal.

Kasnije su Maja Marinković i Zorica Marković komentarisale situaciju koja se desila u emisiji, kada je Milici, odgovarajući na pitanje, izletelo da je čokoladica bila od Aleks.

“Jedna stvar je jasna “Vuk dlaku menja, ali ćud nikad”, otrcano, ali je istinito. Majo, ti vodiš cirkus. Veruj mi, ja tebe poznajem, ja da perem veš i da te gledam, zovem se Dobrila, primera radi. Rekla bih da nisi normala, ali si iskrena bar. Ti ideš u srž i u suštinu”, rekla je Zorica i dodala:

“Kako da tako uradi nešto čoveku koji je bio uz nju, da mu udari na porodicu i sve što mu je važno”, rekla je Zorica.

“Meni je žao Dejana, njega ceo život samo neke nemoralne žene”, kazala je Maja.

Izvor: Kurir.rs