Vozači heroji se nisu štedeli: Čim su videli da se most ruši, skočili u Moravu – Spasili i majku sa decom

|

Kada je most u Ovčar banji krenuo da se obrušava, bilo je jasno da je situacija urgentna, a vozači koji su bili na licu mesta odmah su potrčali kako bi spašavali što se može spasiti.

Vozači autobusa iz kojeg su izašli putnici koji su upali u Zapadnu Moravu, skočili su u reku i spasili više putnika među kojima je i bila žena sa decom.

“Moram pohvaliti naše vozače, ispali su pravi heroji. Kada je pukao most, nisu štedeli svoj život i odmah su skočili u reku da spašavaju putnike. Izvukli su više putnika iz vode, kao i majku sa djecom”, rekla je za Srpskainfo Ivana Tanacković, direktor preduzeća “Euro Petrol Oil”.

“Ponudili smo da pošaljemo i pomoć odmah, ali su nam rekli da za sada ne treba. Organizatori putovanja će odlučiti da li će se putovanje prekinuti ili nastaviti”, kazala je Tanackovićeva.

Kako dalje navodi, putovanje su organizovale crkvene opštine.

“Putovanje su organizovale crkvene opštine Zvornik i Čelopek i radi se o putovanju koje se organizuje već 15 godina. Putovanje je trebalo trajati dva dana i krajnje odredište im je bio manastir Đunis gdje su večeras trebali doći na noćnu liturgiju povodom Pokrova”, objasnila je Tanackovićeva.

Izvor: kurir.rs