Posle 12 godina Danijela Buzurović rekla kraj: Porodica i kolege u neverici – Ovakav potez niko nije očekivao od voditeljke

|

Voditeljka Danijela Buzurović donela je neočekivanu odluku jer je nakon punih dvanaest godina rešila da napusti “Prvu” televiziju. Za mnoge je ovakva odluka došla kao potpuna iznenađujuća budući da je Danijela jedno od zaštitnih lica “Prve”. Ona je godinama unazad bila ne samo voditeljka, već i urednica emisije “Exkluziv” koja se bavila reportažama iz sveta poznatih.

Danijela Buzurović navodno je o svojoj odluci obavestila rukovodstvo “Prve” televizije koju će napustiti na kraju ovog meseca. Još nije poznato na koju će televiziju preći Danijela i koje će korake dalje preduzeti, ali sigurno je da je za ovu odluku imala punu podršku supruga Stefana Buzurovića s kojim je nedavno proslavila desetu godišnjicu braka.

Stefan je takođe zaposlen u okviru “Kopernikus” grupe, pa na televiziji “B92”, sestrinskoj kući “Prve” vodi emisiju “TV čorba”. On za sada ostaje u tom timu.

Voditeljka Danijela Buzurović još nije zvanično komentarisala ovu odluku. Karijeru je započela na BK TV, gde je postala popularna kao TV lice, kasnije je radila na TV Foks, pa na bugarskoj TV Nova, da bi od 2010. prešla na Prvu, a uskoro će biti poznato na kojoj ćemo je televiziji gledati.

Izvor: story.rs