Ako to ne promeniš kod sebe, nećemo više biti zajedno: Luna upozorila Marka na veliki problem u braku

|

Posle burne veze, bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković uplovili su u bračne vode, dobili ćerku Miu i neko vreme se činilo da žive idiličan porodični život. Ipak, nije sve tako kao što izgleda na ekranima.

Navodno, Luna nije zadovoljna odnosima koje Marko ima sa njenom porodicom, i to joj jako smeta.

“Jedina stvar koja Lunu muči je to što Marko čvrsto stoji iza svojih stavova, pa još uvek ne prašta neke situacije koje su mu priredili članovi njene porodice”, objašnjava izvor lista “Scandal”, i dodaje:

“Ona je svesna da on ima principe od kojih ne odstupa, ali kako sada imaju dete i jako su srećni, to njegovo praštanje njenima jedina je karika koja nedostaje da budu potpuno srećni. Zamolila ga je da krene malo u crkvu, da počne da posti i da od monaha nauči kako da prašta. Čak mu je kroz šalu poručila: Ako to ne promeniš kod sebe, nećemo više biti zajedno”, prepričava gore pomenuti izvor.

Njihova okolina nada se najboljem ishodu i poboljšanju porodičnih odnosa.

“On joj je obećao da će dati sve od sebe da se promeni i zamolio je da mu samo da još malo vremena. Njega je ćerkica već dosta smekšala i nije više onako grub kakav je umeo da bude, tako da mu zaista malo fali da oprosti svima i da konačno svi budu srećna i velika porodica”, završava izvor blizak rijaliti paru.

Izvor: svet-scandal.rs