“Zapustila si se, više ne izgledaš kao pre”, nasmejala sam se i uputila joj ove reči

|

Ejmi Verdeli ima troje dece i vodi jedan sasvim običan život. Poruka koju je napisala na internetu postala je jako popularna među korisnicima društvenih mreža.

Naime, Ejmi je srela drugarica koju nije dugo videla i prvo što joj je rekla bilo je: “Ne mogu da poverujem da sam te u javnosti srela bez šminke i u patikama. Ko si ti?”

Tada je ova mama troje dece sastavila ovu objavu:

“Nasmejala sam joj se, jer je to što je rekla bila istina. Ranije sam nosila visoke štikle i trendi odeću. Bila sam devojka koja nikada ne ide bez šminke i frizure. Uvek sam nosila nakit, sjaj za usne i mnogo pudera. Sada je sasvim drugačije.

Posle treće bebe sam se opustila. Iako mi nije prijatno što mi je to rekla, ja se ovakva osećam samouverenije nego pre. Nisam nesigurna i nervozna i ne opterećujem se sitnim i glupim stvarima kao što je bubuljica, neoprana kosa i sl.

Sada sam shvatila da se sve ne vrti oko šminke, trepavica i provoda. Kada vam neko kaže da ste se zapustili, vi zapamtite moje reči: Vi se niste zapustile. Vi samo nemate potrebu da stalno izgledate savršeno. Jednostavno vas ne zanimaju stvari koje su površne i posvetile ste se stvarima koje stvaraju uspomene za celi život i koje će ostati narednim generacijama.”.

Izvor: crnobelo.rs