U ovom luksuzu žive Milomir Marić i Vesna Radusinović: Pogledajte kako izgleda njihova oaza uređena s ukusom (FOTO)

|

Milomir Marić i književnica Vesna Radusinović u braku su preko dvadeset pet godina, koje provode u svojoj oazi nadomak Botaničke bašte u Beogradu, gde se nalazi njihov dom.

Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića uređen je baš po njihovom ukusu i pun je topline, koja se ogleda u raznim detaljima koji krase njihov salonac.

Nedaleko odatle je i Marićev „momački“ stan, u kome se se nalazi biblioteka sa nekoliko hiljada naslova, pa je emotivnom paru Marić‒Radusinović neuporedivo lepše na drugom mestu.

Posmatrajući slike koje je spisateljica objavila na društvenim mrežama, stiče se utisak da je puno truda uložila kako bi joj dom bio u potpunosti po volji, te je svaki kutak uredila prema svojim željama i ukusu. Lako se može zaključiti ko vodi glavnu reč u uređenju enterijera, jer su na sve strane raspoređene vaze sa buketima svežeg cveća.

Kada je vreme novogodišnjih i božićnih praznika, isto tako i porodičnih slavlja, književnica voli da na svom Instagram profilu objavi slike koje svedoče da ne samo što uživa u dekoraciji, već za nju ima i „dobro oko“.

U stanu koji je opremljen klasičnim stilskim nameštajem, centralno mesto u zauzima slika Koste Bunuševca, na kojoj se nalaze Vesna i njen sin Vedran iz mlađih dana.

S obzirom na to da su se i Vesna i Milomir ostvarili svetu novinarstva, tj. književnosti, uopšte ne iznenađuje to što se u svakom ćošku nalaze knjige, kojih ima previše, pa ne mogu da nađu svoje mesto na postojećim policama.

Vesna veoma često deli slike iz svog doma na društvenim mrežama, a jednom prilikom je u jednoj emisiji, prekorila svog muža da knjige i novine drži svuda po stanu, čak i na patosu!

Izvor: hellomagazin.rs