Zvezdan Slavnić zbog zadrugarke ostavio ženu uživo u programu: Ponizio je pred svima, pa joj poručio – “Ne dolazi za Novu godinu”

|

Novo iznenađenje u Zadruzi desilo se kada je Zvezdan Slavnić zvanično ostavio svoju suprugu Anu, kako bi bio u vezi s cimerkom iz rijalitija, Anđelom Đuričić.

Između Anđele i Zvezdana su se iz dana u dan pojačavale emocije, a onda je jedan njihov razgovor u radionici iznenadio sve gledaoce.

– Moraću da nosim teret toga, nemam šta da kažem. Tu sam gde jesam – saopštio je Slavnić Anđeli tokom razgovora koji su obavljali.

– Mnogo mi je neprijatno, nisam očekivala da će da dođe do ovoga. Neću znati kako da saopštim svima odluku – rekla je Anđela, a onda je Zvezdan preuzeo odgovornost na sebe i javno ostavio ženu pred kamerama.

– Izvinjavam se mojoj Ani i porodici i svima, a prvenstveno Ani. Nisam uradio ništa, ali iz druženja sa Anđelom, dobio sam emociju prema njoj. Moram da kažem sve ovo jer sam u trouglu, gde me je mnogo sramota. Uradio sam lošu stvar, iako se još uvek ništa nije desilo. Emocije koje imam su kao da sam je prevario. Neće ništa biti od druženja, možda ću da joj držim ruku, i da je zagrlim i to je mera do koje ću jedino ići. Glupo je da dalje pričam. Što se tiče Nove godine, ne bih voleo da Ana dođe u Zadrugu i da se raspravljamo, ne želim da budem neiskren prema njoj. Desilo se ovo i šta da kažem – rekao je Zvezdan na šta se Anđela nadovezala.

– Između nas su se desile emocije. Ja stojim iza svega toga da se ovde ništa neće desiti, zbog moje porodice. Ne želim da komentarišem njegov brak, on je sve rekao – rekla je Anđela.

Izvor: kurir.rs