Zoran Radojković Pile se vraća u Srbiju: Vodiće novi rijaliti – Otkrio kako je živeo u Beču

|

Voditelj Zoran Radojković Pile svima je poznat po karakterističnom načinu na koji je vodio emisije, a zbog humora je mnogima bio omiljeno Tv lice. Preselio se još 2011. godine u Beč, a uskoro se vraća na televiziju o čemu svedoče i fotografije iz novog rijalitija.

Emisija će se zvati “Luxara”, a domaćin će biti upravo Pile. Ko su tajanstveni učesnici novog rijalitija u regionu i kakva nagrada očekuje pobednika saznaće se kroz nekoliko dana.

Pile je nekada bio zaštitno lice Pink televizije, a učestvovao je u prvoj sezoni “Farme”. Humorista, novinar, roker je u jeku slave napustio Srbiju i sa suprugom Anom i dvoje dece se preselio u Beč. Postao je i deda, a sad izgleda neće više morati da radi kao taksista.

“Stanovi su skupi, život, internet. Minimalna plata u Beču je 1.210 evra. Ali ako je stan od 700 do 1.000 evra malo veći, i ako imaš telefon i antenu, odnosno našu televiziju, moraš da se hraniš i sve to kad platiš treba ti skoro 2.000 evra za četvoročlanu porodicu za jedan običan bečki život”, ispričao je svojevremeno Pile.

Izvor: kurir.rs