Život Dragane Kosjerine obeležile su velike turbulencije: “Oca nisam videla četiri godine…”

|

Naša poznata voditeljka Dragana Kosjerina, koju god manifestaciju vodila, učesnici često budu u senci njene lepote, harizme i graciozne otmenosti. I ovog puta je bilo tako, i to na izboru pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji, koja se održava u maju mesecu u Liverpulu.

Publici se predstavilo više od trideset izvođača, međutim, na društvenim mrežama je dominirao jedan komentar: „Mogu li Milan Marić i Dragana Kosjerina da predstavljaju Srbiju ove godine?“

Harizmatična voditeljka Dragana rođena je pre 36 godina u Sarajevu, odakle je kao izbeglica došla u Beograd, zbog ratnih dešavanja. Tada je imala samo pet godina, i ona taj period svog života pamti po stresnim situacijama.

‒ Prva trauma bilo je naše izbeglištvo. Drugo, oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica napokon sastala, videli smo da smo svi tu, živi i zdravi, ali je trebalo početi novi život otpočetka. Kasnije su se moji roditelji razveli, što je izazvalo novu traumu za mene ‒ rekla je ona jednom prilikom.

‒ Ne želim da zvučim patetično, ali u mom detinjstvu su se smenjivale ozbiljne turbulencije. Zato sam vrlo brzo odrasla. Pročitala sam negde da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova, što potvrđujem da je istina. Ne prođe ni jedan dan, a da se ne čujem telefonom s mojima, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka.

Iako još uvek nije zasnovala svoju porodicu, Kosjerina je srećna i ispunjena na emotivnom planu, jer se u jesen 2019. godine verila sa zgodnim i šarmantnim stomatologom Bojanom Perduvom, a na pitanje zašto se još uvek nisu venčali, odgovorila je:

‒ Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je samo formalnost.

Izvor: hellomagazin.rs