Žika Jakšić više ne krije novu devojku: Par prvi put pozirao fotoreporterima – Iznenadiće vas kako izgleda Tijana

|

Bivša supruga fudbalera Crvene Zvezde Nikole Mijailovića, sa kojim ima sina, je nova devojka Žike Jakšića. Već neko vreme Žika Jakšić u romantičnoj je emotivnoj vezi i to više ne krije od medija.

Njegova sloboda da sa svojom novom izabranicom Tijanom Mijailović stane ispred objektiva fotoreportera dovela je do nagađanja da veza ide ka braku. Budući da je reč o divnoj vezi, punoj razumevanja, podrške, najpre ljubavi to bi bio i logičan sled, međutim Žika i Tijana nigde ne žure.

Par uživa u zajedničkom vremenu, jedno drugo su upoznali sa prijateljima, te ih redovno posećuju, pa i na njihove zabave idu zajedno. Na krštenju deteta Dejane Živković, Žikine dobre prijateljice pojavili su se zajedno i pozirali fotografima.

Nova devojka Žike Jakšića pridobila je prijatelje autora emisije “Nikad nije kasno”, te o njoj govore samo najbolje.

“Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba… Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi… Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke”, ispričao je Žikin dobar drug na početku njegove veze sa Tijanom.

Tijana je na Instagramu potpisana kao „The mother of dragon“ (majka zmaja). Dečaka je dobila u braku sa sportistom, sa kojim se razvela. Žikinu emotivnu partnerku to nije pomelo u daljem životu i radu. Tijana beleži uspehe na polju ekologije i menadžmenta a nije tajna da je i članica UNESCO-a.

Izvor: story.rs