Željko i Jovana Joksimović objavili prve slike dece sa odmora na Maldivima: Koliko su samo porasli

|

Niko nije ni slutio da će porodični odmor Jovane i Željka Joksimovića postati glavna tema štampe i portala. Muzičar i njegova supruga otputovali su sa decom, sinom Kostom i ćerkama bliznakinjama Srnom i Anom na more, što nije prvi put, ali ono po čemu se ovo letovanje poznate porodice razlikuje su njihove zajedničke fotografije koje su dospele u medije.

Jovana i Željko inače decu odgajaju daleko od očiju javnosti i naslovnih strana, ali ovog puta odlučili su da otkriju delić njihovog privatnog života. Interesantno je da je pevač bio taj koji je slike naslednika plasirao na društvene mreže.

Željko je objavio sliku bajkovitog zalaska sunca na Maldivima, ali u prvi plan dospeli su njegovi mališani. Po senci bi se reklo da je reč o sinu i jednoj od ćerki, a mada se njihov lik ne vidi dobro zaključak je da su izuzetno porasli, da oboje imaju visinu, dok je istovremeni utisak bio da je brat Kosta sa sestrama vrlo blizak.

Ovogodišnji porodični odmor Jovane i Željka Joksimovića upravo zbog oviih kadrova privukao je veliku pažnju javnosti i medija, a neosporno je da će ostati duboko urezan u sećanju svih članova porodice, koji uživaju na egzotičnoj destinaciji.

Izvor: story.rs