Maja Nikolić tvrdi da je takmičenje “Pesme za Evroviziju” namešteno: “Svake godine gledamo šaradu kiča i amatera na RTS”

|

Sinoć se održalo prvo polufinalno veče “Pesme za Evroviziju”, a mnogi su komentarisali da je festival namešten. Među njima je i pevačica Maja Nikolić koja tvrdi da je i sama bila žrtva nameštenog takmičenja.

“Sve je rečeno. Sinoć je goreo Tviter i Instagram tvitovima o meni tako da sam svake godine prisutna na Izboru za pesmu Evrovizije. Hvala Vam na tome! Gledamo i večeras PZE i nemo učestvujemo kao živi svedoci lažnog sjaja i svega lažnog što nam servira RTS. Mogu biti zabranjena, ali samo onoliko koliko traje njihovo vreme, a verujem da su već prošlost! Pravda za sve nas koji plaćamo pretplatu jer od naših para se svake godine organizuje Beovizija odnosno PZE! Ako je tako, onda bar neka dozvole svim pravim i dobrim pevačima i svim poznatim ličnostima da učestvuju a ne da kao ja, i pojedine moje kolege, budemo zabranjeni na RTS-u”, napisala je Maja Nikolić i dodala:

“Nema me ni u jednom novogodišnjem programu godinama na RTS-u zbog jasnih stavova i iskrenog mišljenja. Živimo u zemlji Srbiji gde ljudi bez sluha i bez muzičkog obrazovanja odlučuju ko će nas predstavljati na Eurosongu. Žalosno‼️ Srbija je zemlja muzike, gde čak i bivši ministri pišu pesme i sviraju, pa onda neka najbolji pevači budu naši predstavnici u svetu. Učestvujemo gledajući svake godine RTS šaradu kiča i nepoznatih bendova i amatera koji ni u Knez Mihajlovoj ne bi mogli da pevaju. A sve u svrhu da se pošalje NJIHOV predstavnik na Eurosong. Sećate se, ja sam nazvala festival Beovizija – Beobruka”, nastavila je Maja i zahvalila se svima:

“Hvala Vam na podršci dragi moji. Svake godine ću slati pesmu na konkurs za PZE i kad smene čelnike i urednike koji organizuju ovaj dogadjaj plaćen parama naroda onda ću i učestvovati i POBEDITI! Jer PZE je jedini festival na kome još nisam pobedila a sve ostale pobede u ime Srbije imam u svetskoj biografiji! Zato sam i najmladji istaknuti umetnik. Ne mogu oni toliko da vladaju, da nas zabranjuju i da kradu pare naroda koliko dugo ja mogu da pevam! Hvala vam za LJUBAV! Voli vas vaša Maja”, poručila je pevačica na svom Instagram nalogu.

Izvor: alo.rs