Zdravko Čolić izjavom o Božiću razbesneo ljude – Pljušte uvrede na pevačev račun: “Biće da je demencija”

|

Pevač Zdravko Čolić, po mnogima najveća balkanska zvezda svih vremena, jednom prilikom govorio je o proslavi Božića i razbesneo mnoge izjavom.
Naime, Čola se prisećao kako se to slavilo u njegovom domu kada je bio mali, a komentari ispod snimka samo su se ređali.

“Imali smo jelku i sve je to bilo vezano za Novu godinu. Božić kao Božić nije bio zato što je bilo vreme socijalizma, komunizma… Nije se smelo obeležavati kao što je to kasnije bilo, kada su nastupile verske slobode”, rekao je Zdravko Čolić.

Tviteraši su ovu izjavu dočekali na “nož” a negativni komentari samo su se ređali, iako Čolić nije mislio ništa loše, već je samo javno rekao kakvo je stanje bilo u državi za vreme bivše Jugoslavije.

„Šta sam se ja kolača najela na Božićima i Bajramima u Jugoslaviji, a nikad me nisu uhvatili! Sad vidim da sam ja zapravo bila disident“, „Čola zaražen virusom populizma“, „Biće da je ipak demencija u pitanju“, “Sram ga bilo da ovako nešto izjavi”, samo su neki od komentara tviteraša koji su Čolićevu izjavu dočekali prilično negativno.

Izvor: alo.rs