Zbog njega je otišla iz Srbije: Ovaj plastični hirurg je suprug Vesne Trivalić, imaju sina Nikolu, a evo gde žive (FOTO)

|

Poznata glumica Vesna Trivalić osoba je koja svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa retko komentariše za medije svoj život i porodicu. Ona je jedna od onih glumica kojoj je dovoljno da se samo pojavi, na ekranu ili na sceni, pa da nam se osmeh momentalno pojavi na licu.

Iako je manje više tajanstvena, javnosti je poznato da je glumica svojevremeno napustila Srbiju i otišla u Dubai, jer njen suprug radi u tom gradu.

Ona je u braku sa plasričnim hirurgom sa kojim ima sina Nikolu. Njihova porodica živi u Dubaiju, a retko ko zna kako njen muž izgleda. Vesna i Nenad u braku su od 2006. godine, a ni njihovog sina Nikolu, takođe nemamo prilike da viđamo u javnosti.

– Posvećena sam porodici, mogla bih kao debela Džejn da živim i u nekoj prašumi, ali mi je važno da su mi tu dete i suprug, i da vodim računa o njima, da ih volim i da oni vole mene – izjavila je jednom (retkom) prilikom.

Vesna se u Beograd, a i na male ekrane vratila zbog projekta “Žigosani u reketu” i “Senke nad Balkanom”, a poznata je po ulogama Ljilje u „Boljem životu“, Cakane u seriji „Otvorena vrata“, Bisenije Gavrilović u „Porodičnom blagu“ i mnogim drugim ulogama.

Izvor: kurir.rs