Posle toliko godina braka rastali se Mile Kitić i Marta Savić: Pevač napokon progovorio o razvodu, evo šta se dešava

|

Posle 26 godina braka, rastali se Marta Savić i Mile Kitić. Ovi natpisi često se mogu pročitati u novinama. Pevač je sada otkroa da je sa svojom suprugom u skladnom brak, kao i da su i nakon četvrt veka, koji su proveli zajedno, zaljubljeni baš kao prvog dana.

– O nama su svašta pisali. Milion puta sam pročitao u novinama da se razvodimo, ali to nema veze sa istinom. Nikad se nismo posvađali po tom pitanju gde je ko, šta i kako – izjavio je Mile tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Rastali su se Marta Savić i Mile, ali samo kako bi neko vreme proveli odvojeno, što je, kako je Mile otkrio, tajna dugog i srećnog braka, koji je zasnovan na poverenju.

– Ja odem na turneju po Americi, a ona me ne zove pet dana, ne pita koliko sam para zaradio. Tako ni ja nju ne pitam. Ona ode u Hurgadu ili na Dominikanu i ne javlja se 15 dana. Mnogo smo godina zajedno da je dobro da nekad poželimo jedno drugo. Pisalo se mnogo o kući koju imamo na Dominikani, ali red je da čovek uloži negde kad radi toliko godina – otkrio je pevač, rekavši i da Marta većinu vremena provodi u pomenutoj njihovoj nekretnini i da trenutno i zaista žive odvojeno.

Izvor: story.rs