Zar u takvom izdanju na jahtu? Jelena Đoković ponovo na meti kritika zbog oblačenja – “Ovo nije smela sebi da dozvoli”

|

Budući da je vrlo uspešna i ostvarena mlada žena, ali i supruga našeg najboljeg tenisera, Jelena Đoković je konstantno u fokusu javnosti i pored toga što se svi interesuju za njenu privatnost, svaki stajling Jelene Đoković neprestano se analizira i komentariše.

Čim se Novakova supruga pojavi, sve oči su u nju uprte, pa danima nakon toga po portalima i društvenim mrežama polemiše se šta je za određenu priliku obukla i da li je to primereno njenom statusu.

Jelenu često možemo videti u najopuštenijim izdanjima u kojima se oseća najprijatnije, a jedno takvo od pre nekoliko godina i dalje je aktuelno i o njemu se piše.

Naime, slike sa jahte nastale na letovanju na kojem je tokom Noletove pauze ona sa porodicom uživala u Zadru isplivale su u javnost i Jelenu prikazale u jednom sasvim običnom izdanju kako odmor zapravo i nalaže, a u prvi plan izbio je Jelenin modni odabir za koji, mnogi kažu, nije se preterano potrudila.

Crna suknjica sa fluorecentnim detaljem i duks u kajsija nijansi, po mišljenju određenog broja korisnika društvenih mreža, nespojivi je spoj i kombinacija koji Jelena nije trebalo sebi da dozvoli. Međutim većina se ipak slaže da joj ova opuštena varijanta odlično stoji uz prepoznatljive kikice, te da deluje poput devojke iz komšiluka.

Skromnost koju i putem garderobe ona prikazuje u javnosti jedan je od razloga zašto je toliko omiljena, te su usledili komentari da se ni zbog koga ne menja i nastavi da nosi ono u čemu se oseća najprijatnije.

Izvor: story.rs