Zapostavila je svoju karijeru, rodila mu petoro dece: Ova glumica je supruga Nebojše Dugalića (FOTO)

|

Nešto više od dve decenije traje ljubavna priča Dragane i Nebojše Dugalića. Dragana, koja se takođe bavila glumom udala se za Nebojšu i rodila mu je petoro dece. Kako bi imala vremena da se posveti svojoj porodici odlučila je da karijeru ostavi po strani, ali je svom suprugu dala ogromnu podršku, kako bi se što posvećenije bavio svojim poslom.

Poslovni uspesi Nebojše Dugalića često se ističu, dok njegovu suprugu, nikad ne viđamo u javnosti. Kada se pojavi u retkim prilikama, komentari na račun njegove supruge su uvek u superlativu i svi se dive energiji kojom ovaj par zrači.

Više od dvadeset godina dugu bračnu zajednicu upotpunilo je čak petoro naslednika – Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina, te su Nebojša i Dragana u grupi rekordera kada je broj dece u pitanju.

Kako bi se maksimalno posvetila svojoj porodici i odgajanju dece, supruga Nebojše Dugalića, koja je i sama studirala glumu, karijeru je stavila po strani, dok Nebojša često kaže da je porodica njegov najčvršći oslonac, a supruga njegov najveći kritičar.

– Moja supruga je koleginica, a ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može da se uradi. Dopada joj se sve što sam snimio u poslednje vreme, na primer “Državni službenik” ili “Žigosani u reketu”. Važno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi – rekao je svojevremeno glumac.

– Nedavno mi je supruga za našu najmlađu ćerku rekla da je rođena glumica i da će to sigurno biti, ali ja ću dati sve od sebe da ne bude tako. Naravno, važno mi je da se oni bave onim što vole, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Veoma su posvećeni muzici, svi ponešto sviraju. Dok su bili mali bilo je teško imati petoro dece, kada u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše – kazao je Dugalić.

Izvor: kurir.rs