“Žao mi je tata, ali ovo je važnije od Rolan Garosa”: Novak otkrio zašto Stefan i Tara nisu sa njim u Parizu

|

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je prebrodio prvu prepreku u Parizu na putu ka istoriji i osvajanju Rolan Garosa. On je u ponedeljak rutinski i samouvereno savladao Aleksandra Kovačevića iz SAD u 3 seta.

Novak je dao intervju za “Tennis Channel” u kome se osvrnuo na neke lepe teme, pre svega na svoju decu – Stefana i Taru.

Mnogi su mislili da će mališani biti u njegovoj loži od 1. kola, međutim, Novak je otkrio da oni zapravo nisu ni došli u Pariz.

“Trenutno nisu sa mnom, ali bi mogli biti tu za nekoliko dana, ako budem još u turniru. Stefan ima osam godina, Tara pet. Stefan je upravo otišao sa školom na ekskurziju. Pričao sam sa njim, znao je da idem na Rolan Garos, ali mi je rekao, ‘žao mi je, tata. Možda ću doći kasnije, ali ovo je važnije. Želim da budem u prirodi, da se igram sa drugovima i radim druge stvari’. Rekao sam mu da to potpuno prihvatam i podržavam”, ispričao je Đoković.

Zatim je malo govorio o interesovanjima svoje ćerke Tare.

“Nju zanima konjički sport i balet. Neverovatna je, moje srculence, teško mi je da joj kažem ne za bilo šta. Svako ko je otac ćerke zna o čemu pričam. Zaista sam blagosloven i zahvalan supruzi što se brine o njima i što je najbolja moguća majka”, poručio je je Novak Đoković.

Izvor: telegraf.rs