Vujadin Savić opet šokirao javnost: Mirka ne može da veruje svojim očima – “Zar je moralo tako?”

|

Naša poznata glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić uživaju u vezi već 11 godina, a tokom tog vremena stvorili su veliku porodicu koja broji čak četvoro dece. prolazili su kroz turbulentne periode, kada se pisalo da fudbaler vara mladu glumicu, ali čini se da su sve nedaće uspeli da zajedno prebrode.

Javnost već neko vreme zanima kada će Mirka i Vujadin da se venčaju. Ona je par puta komentarisala brak, ali do sada par se nije zvanično oglasio povodom stajanja na “ludi kamen”. Posle toliko dece i godina koje su proveli u vanbračnoj zajednici, logični korak bi bio pred oltar, ali ovom paru se izgleda ne žuri.

Vujadinu je, makar se tako moglo ranije reći, venčanje samo formalnost koja ne dokazuje ljubav između dvoje ljudi. On je na svoj način pokazao privrženost prema Mirki na svoj način, iako na njegov potez nije svako reagovao sa odobravanjem.

Naime, Vujadin je istetovirao Mirkino lice na grudi, i objavio je umetničko delo na svom Instagram profilu. Fudbaler se nalazi u Dubaiju i uživa u lepom vremenu koje je iskoristio da provede u toplom moru, a njegova slika bez majice podelila je javnost. Mnogi su mišljenj da je venčani prsten bolji način da se pokaže ljubav prema ženi, dok su drugi smatrali da je ovo izuzetno hrabar potez koji dokazuje da će on i Mirka provesti zajedno večnost.

Izvor: hellomagazin.rs