Vrhunac aljkavosti i nehigijene u Zadruzi: Učesnici zgroženi nad prizorom iz garderobera cimerke – Goca ih momentalno postrojila

|

Učesnici rijaliti programa “Zadruga 6” u beloj kući ne održavaju higijenu i često prave haos na imanju. Kao i svakog utorka, Goca Džehverović, poznatija kao mama Džehva, stigla je na imanje kako bi pokušala da zavede red.

Čim je po običaju krenula u obilazak Ivan Marinković ju je pozvao da vidi orman Miljane Popoviću u kojem je zatekla prljave tanjire.

– Šta je bre ovo – zapitao se Marinković.

– Beži od mog ormana – odgovorila mu je Miljana.

– Šta ti je to – upitala je Goca Džehverović.

– Tanjiri, svi ih sklanjaju pa moram i ja – pravdala se Miljana.

– Pa zar prljave tanjire? – rekla je zaprepašćeno Džehva.

Goca Džehverović je nakon nesvakidašnje scene krenula u obilazak spavaće sobe gde je razgovarala sa Božom Džonsom, koji je se žalio kako su ga zadrugari prozivali jer je sređivao kuću. Posle obilaska, sazvala je sastanak svih učesnika na kome su im podeljeni zadaci.

Inače, ovo nije prvi put da su Zadrugari pokazali aljkavost i nemar za higijenu. Zavežljaji sa hranom često se mogu naći ispod kreveta, opušci svuda po dvorištu, a kako pojedini kažu, mnogo učesnika ne vode računa o ličnoj higijeni, što se jako “oseti”.

Izvor: kurir.rs