Vojislav Koštunica se tajno oženio: Ovo je druga žena bivšeg predsednika, poznata je književnica (FOTO)

|

Bivši predsednik SRJ i premijer Srbije, Vojislav Koštunica već nekoliko godina nalazi se daleko od očiju javnosti. On se nakon povlačenja iz političkog života, posvetio svojoj privatnosti i hobijima. Međutim iako nije u fokusu javnosti, pre par godina je u medijima gotovo neprimetno prošla vest da se u tajnosti ponovo oženio.

NJegova prva supruga Zorica Radović preminula je u aprilu 2015. godine. On je tri godine živeo povučeno, kao udovac. Ali, to se promenilo kada je odlučio da se venča sa starom poznanicom LJiljanom.

Ceremonija je bila tajna u tolikoj meri da ni njegovi najblaži saradnici nisu znali da se oženio. Građansko venčanje održano je u opštini Stari Grad.

On je od svih uspeo da sakrije da se oženio književnicom Ljiljanom Lazarević. Ali, mediji su uspeli da saznaju za drugo venčanje političara kao i ko je njegova nova izabranica. Ona je u njegov život ušla potpuno nečujno u život i to davno, najpre kao poznanica.

Bivši lider DOS-a i DSS-a se sa Ljiljanom upoznao odavno, ali su u prisniji odnos uplovili nakon što je Koštunica postao udovac. Njihova veza je trajala tri godine, da bi 2018. godine na tajnoj ceremoniji izgovorili sudbonosno da, dok su venčanju prisustvovali samo najuži prijatelji i porodica.

Čak ni bivši saradnici Vojislava Koštunice nisu znali da se oženio po drugi put, a još manje da je njegova druga supruga baš Ljiljana. Supružnici su nastavili da žive u njegovom stanu na Dorćolu, odakle vole da idu u šetnju do Studenskog trga.

Izvor: story.rs