Voditeljka snimila ogromnu zmiju na drvetu u centru Beograda: “Zoo higijena se ne javlja, krošnja ide do terase jednog stana”

|

Srpska voditeljka Mila Ćurčić snimila je jutros u centru prestonice ogromnu zmiju, i to u krošnji drveta u ulici Cerski prolaz na Vračaru.

U razgovoru za Telegraf opisala je šta se tačno dogodilo:

“Jutros sam išla da prošetam psa, živim blizu, išli smo kroz taj Cerski prolaz. Išao je 50 metara posle mene, sreća u nesreći, jer ja njega šetam bez povoca. Srela sam komšinicu koja mi je rekla da pazim, da je u prolazu zmija. U povratku, kad sam došla do tog mesta, ona je bila tu. Mačka je htela šapicom da je dodirne. Kad sam ja stigla, ona se popela na drvo. Kontaktirali smo Zoohigijenu i rekli su da će se javiti, ali kako mi da zadržimo zmiju? Taj momak ih je zvao, koji je prvi stigao. Mi smo tu stajali, ja sam prišla da je snimim jer nemam strah”, ispričala je Mila.

Voditeljka ističe da je zmija bila na drvetu, i da niko ništa nije mogao da uradi.

“Ponovo smo zvali Zoohigijenu, nisu se javljali. Krošnja bukvalno ide do terase jedne devojke, mogla je da joj uđe u stan”, rekla je Mila za Telegraf.

U svojim ranijim upozorenjima za građane istakla je da nema nameru da širi strah, već da spreči da se neko nađe u neprilici. Navela je i da laici ocenjuju da nije reč o otrovnici.

Telegraf je pokušao da stupi u kontakt sa Zoo higijenom i u tom pokušaju su uspeli tek pozivom na broj dežurne službe. Dežurni veterinar napomenuo je da tokom dana nije primio takav poziv, te da se na fiksne brojeve danas javljaju do 12 časova. Misli da ne bi bilo moguće da dispečer primi poziv, a da ga ne prosledi.

“Nismo dobili takvu informaciju, jer da smo dobili, otišli bismo. Evo, ja ću poslati sada prvu slobodnu ekipu. Pitanje je da li su oni prijavili i kome, proveriću to”, rekao je direktor Zoo higijene Zoran Živković, dodajući da su prošle nedelje primili prijavu za pacova.

“Isto su me zvali novinari. Mi tu prijavu uopšte nismo imali, pa smo izašli po toj prijavi i rešili smo taj problem”, rekli su iz Zoo higijene.

“Te kolege koje rade imaju 25 poziva dosad – od Obrenovca do Mladenovca – i nemaju vremena da gledaju Instagram. Savetujte čitaocima da se obrate na telefon 3293099 i na dežurni, koji je u funkciji 24 sata. Kada se to prijavi, reagujemo najbrže što možemo”, poručili su iz Zoo higijene.

Izvor: telegraf.rs