Otkaz Mihajla Pavića uzburkao je javnost: Voditelj Dnevnika na Pinku otkrio zbog čega se odlučio na ovakav potez

|

Mihajlo Pavić, voditelj “Nacionalnog dnevnika” na televiziji Pink i voditelj televizije Vesti, dao je otkaz i nakon osam godina rastao se od kolega i publike. On je svoju odluku saopštio u programu, a zatim se oprostio i na društvenim mrežama.

“Hvala vam na pažnji i poverenju svih ovih godina. Pink Media Group je bila kuća u kojoj sam stasavao lično i profesionalno. Mi se vidimo nekad, na nekom drugom mestu. Hvala gledaocima i kolegama, do gledanja”, rekao je Mihajlo i oprostio se od kolega i gledaoca.

Odluka o otkazu izazvala je veliku pažnju javnosti, a kako bi stao na put nagađanjima, Mihajlo se još jednom oglasio na društvenim mrežama i obrazložio zbog čega se odlučio na otkaz.

“S obzirom na različita tumačenja mog odlaska sa TV Pink i brojna pitanja medija odlučio sam da se ovde oglasim. Prethodno sam obavestio menadžment, a nakon toga sam, iz ljudske i profesionalne potrebe odlučio da se na emotivan način odjavim, zahvalim kolegama i publici na dugogodišnjoj podršci. Žao mi je ako je moja odluka, da do kraja profesionalno obavim svoj posao, na bilo koji način protumačena drugačije”, poručio je Mihajlo, pa dodao:

“O odlasku sa televizije sam dugo razmišljao, a ta odluka je motivisana isključivo ličnim razlozima i potrebama. TV Pink će ostati posebna uspomena, a mojim odlaskom neće se prekinuti dugogodišnja privatna i poslovna prijateljstva. Hvala vam na razumevanju”, napisao je Pavić.

Izvor: alo.rs