Voditeljka Slagalice zaljubljena kao tinejdžerka: Podelila slike sa prvog zajedničkog letovanja sa novim dečkom Rastkom

|

Marija Veljković i Rastko Janković više ne kriju da su u emotivnoj vezi. Ljubav je iz dana u dan sve jača, a hladne septembarske beogradske dane zaljubljeni par zamenio je suncem na grčkom primorju.

Za prvo zajednično letovanje Marija i Veljko izabrali su Sitoniju, a voditeljka je odlučila da sa pratiocima podeli najnovije fotografije.

“Vodi me tamo kraj plavoga mora…”, reči su zaljubljene Marije koja je posle teškog i razvoda konačno pronašla onog pravog. Iskren osmeh, poljubac i zagrljaj, čini se, to je sve što je trebalo voditeljki nakon stresnog perioda.

Inače, Mariju Veljković mediji su spajali sa kaskaderom Urošem Ćertićem, što je ona odlučno demantovala. Kada je jednom prilikom uslikana u provodu sa Rastkom, odmah su se pojavile spekulacije da su njih dvoje u emotivnoj vezi, što je kasnije i potvrđeno.

Podsetimo se, voditeljka “Slagalice” razvela se nakon više od deset godina provedenih u braku sa Milanom Milanovićem. Iz prethodnog braka Marija ima troje dece, sa kojima se preselila u devojački stan.

Rastko Janković rođen je u Parizu pre pedeset godina, a u Beograd se sa porodicom preselio kada je imao deset. Završio je Zemunsku gimnaziju, potom i fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Rastko se, koliko je poznato, nije nikada ženio, ali je svojevremeno proveo tri godine u emotivnoj vezi sa pevačicom Jellenom.

Izvor: mondo.rs