Voditeljka Pinka na Vidićevu sahranu došla u patika-papučama: Svi prisutni gledali u njene noge – Šta bi na ovo rekao kreator

|

Danas u 14 časova na Novom groblju rodbina, prijatelji i saradnici poslednji put su se oprostili od poznatog srpskog kreatora Saše Vidića. Među prvima je pristigla njegova porodica, a od poznatih ličnosti tu su bili Seka Aleksić, koja je održala govor, Marko Kon i drugi. Prisustvovao je i veliki broj medija i javnih ličnosti.

Prva se pojavila Seka Aleksić, a ubrzo za njom stigla je i voditeljka Dnevnika televizije Pink, Tanja Rađenović u pratnji svoj supruga Petra. Sa buketom belih kala, sva u crnom pojavila se na Novom groblju, a ono što je sve iznenadilo jesu njene patika-papuče u koje su prisutni gledali.

Radi se o modelu marke “Golden Goose”, za koju je poznata voditeljka izdvojila oko 800 evra. Saša Vidić je bio jedan od naših najpoznatijih modnih kreatora i stilista, koji je bio poznat kao osoba „britkog jezika“ i jasnih stavova po pitanju oblačenja javnih ličnosti na našoj sceni.

Izvor: pulsonline.rs