Vikend horoskop za period od 7. do 9. oktobra: Bik se svađa sa partnerom, Blizanci ne znaju gde će pre

|

Ovan

Buran vikend je pred pripadnicima ovog znaka. Sve što ste gurali pod tepih sada izlazi na videlo. Na vama je da pokušate da nemate burne reakcije i da shvatite da niste uvek vi u pravu.

Bik

Svađe sa patnerom dostižu vrhunac. Situacija u kući takođe je napeta. Vi niste neko ko reaguje odmah na prvu loptu. Pokušajte da se suzdržite i za vikend. Od naredne radne nedelje situacija ide na bolje.

Blizanci

Mozak vam radi dvesta na sat. Ubrzali ste se i ne znate gde ćete pre. Za vikend vam treba jedan restart. Zastanite i shvatite da je i vama potreban odmor od samog sebe, tj. svojih misli i planova.

Rak

Zadovoljni ste situacijom i na emotivnom i na poslovnom planu. Sve polako dolazi na svoje mesto. Vama to daje mir i spokoj što vam je najvažnije. Za vikend oraganizujte porodičnu večeru. Svima će značiti, a naročito vama.

Lav

Puni ste pozitivne energije. Ne osećate umor i stižete na sto strana. Ipak jedna osoba vas želi samo za sebe. Odvojite barem jedan dan vikenda i posvetite ga samo njoj.

Devica

Ovog vikenda akcenat je na porodici. Možda po prvi put nju stavljate ispred posla i obaveza. To vaša porodica oseća, a vi osećate njihovu pozitivnu energiju. Vikend posvetite njima i tako ćete se i vi napuniti divnom energijom.

Vaga

Uživate u svakodnevnom životu i obavezama. Sve obavljate lako i poletno. Skloni ste flertu ali šaljete pogrešne signale zauzetoj osobi. Može se desiti da za vikend imate nezgodan razgovor. Nemojte biti iznenađeni!

Škorpija

Zadovoljni ste dešavanjima u protekloj nedelji. Dosta stvari na poslovnom planu ste završili i sada za vikend pokušajte da ugodite sebi jer ste to zaslužili.

Strelac

Očekujete razrešenje poslovnih stvari. Sve pomalo kasni, a vi živite za sutra. Taj osećaj čekanja vas nervira. Polako, u subotu i nedelju se odmorite i pokušajte da uživate u sadašnjem trenutku.

Jarac

Ovog vikenda u fokusu je ljubav. Dešava se udvaranje na poslu. Vi uživate u tom flertu. Očekujte poziv za vikend! Nikako ga nemojte propustiti!

Vodolija

Tenzije na poslu i dalje ne popuštaju. Međutim, vi ste naučili da se sklonite i da pametno čekate pravi trenutak. Već od ponedeljka se stvari popravljaju.

Ribe

Željni ste laganih razgovora i neobavznih prijateljskih provoda. Ovog vikenda vi organizujte druženje sa najmilijima, a možda i kratak izlet van grada.

Izvor: magazin.novosti.rs